Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
¨Ε.Σ.Α.με.Α.¨

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 43, 22131 ΤΡΙΠΟΛΗ                            
Τηλ & Fax: (2710) 221964  Τηλ. Προέδρου: 6974456282
e-mail : pomameapel@gmail.com/ pomameapel@hotmail.com
 ΤΡΙΠΟΛΗ  1 /  3 /  2018
Αριθμ. Πρωτ. 32
ΘΕΜΑ :  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ :  ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΜΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Αγαπητοί Σύνεδροι,
Θέλω να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη σας. Δώσατε ένα ηχηρό μήνυμα ότι υπάρχει ανάγκη για συνέχιση σκέψεων, αντιλήψεων, ιδεών, επανακαθορισμό των διεκδικήσεών μας  στο αναπηρικό  κίνημα, ότι υπάρχει ανάγκη για ένα διαφορετικό και ουσιαστικό λόγο, ότι υπάρχει ανάγκη για νέους μαχητικούς αγώνες με ένα και μοναδικό στόχο: την προάσπιση και ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των ΑμεΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Με τη δική σας στήριξη, με τη δική σας δύναμη θα συνεχίσω να διεκδικώ δυναμικά τα αιτήματα μας.
Η εμπιστοσύνη σας με ανέδειξε για 2η φορά Πρόεδρο της ΠΟΜΑΜΕΑ Πελοποννήσου. Εσείς επιλέξατε να βρεθώ σε αυτή τη θέση και θα τιμήσω την επιλογή σας με κάθε δυνατό τρόπο. Θα παλέψω με όλη μου τη δύναμη και θα είμαι απέναντι σε οποιονδήποτε δεν κατανοεί τα δικαιώματά μας καταλύοντας κάθε ηθική αξία και κάθε ιδανικό. Με γνώμονα το συμφέρον των ΑμεΑ και με βασικές μου αρχές την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και τη διεκδίκηση συνεχίζω τον αγώνα που χρειάζεται σε όλα τα επίπεδα είτε  στο Δήμο είτε στην Περιφέρεια είτε στα αρμόδια Υπουργεία, είτε οπουδήποτε αλλού απαιτηθεί με ενημέρωση όλων σας  για όλα τα ζητήματα και με άρθρα για την ανάδειξη των προβλημάτων των ΑμεΑ στην κοινωνία.
Τα αιτήματα σας θα είναι και αιτήματα της ΠΟΜΑΜΕΑ και για αυτό σας καλώ να με ενημερώνετε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο επικοινωνίας καθημερινά και ανελλιπώς.

Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση
Ο Πρόεδρος ΠΟΜΑΜΕΑ Πελοποννήσου


Νίκος Καραλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου