Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΔΤ: Συμμετοχή της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ. στη Γ.Σ. του Συλλόγου ΑμεΑ Ν.Λακωνίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
(Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ)
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
(Ε.Σ.Α.μεΑ)
Εθνικής Αντιστάσεως 43, Τ.Κ.22100, Τρίπολη
Τηλ & Fax : 2710221964
Τηλ.Προέδρου: 6974456282- 6907612370 κ.Νίκος Καραλής
Ώρες λειτουργίας: Δε- Πα 9.00- 13.00 π.μ.


Τρίπολη, 19/06/2019
Α.Π: 63

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή της  Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ. στη Γ.Σ.  του Συλλόγου ΑμεΑ Ν.Λακωνίας
Η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου, παρευρέθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019, μετά από πρόσκληση  του Συλλόγου ΑμεΑ Λακωνίας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου, όπου πραγματοποιήθηκε ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός του έτους 2018-2019, ο προγραμματισμός δράσεων του τρέχοντος έτους καθώς επίσης συζητήθηκαν  διάφορα  θέματα  των μελών του συλλόγου.
Στα πλαίσια της συζήτησης των  προβλημάτων των ΑμεΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας παρευρέθηκαν η  πολιτευτής της ΝΔ κα Φεβρωνία Πατριανάκου, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Βερούτης  καθώς και  ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν τα ζητήματα της προσβασιμότητας εντός της Π.Ε. Λακωνίας καθώς και το φλέγων ζήτημα της αποζημίωσης των  εξετάσεων στα διαγνωστικά κέντρα από τον  ΕΟΠΥΥ καθώς και ζητήματα των μελών της Γ.Σ και  λειτουργικά ζητήματα του σωματείου.
Με το πέρας της συζήτησης,  συμφωνήθηκε πως θα υπάρξει αμοιβαία συνεργασία και προσπάθεια επίλυσης των προαναφερθέντων ζητημάτων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με την ανάληψη των καθηκόντων των νεοεκλεγέντων στελεχών της Π.Ε. Λακωνίας.
Η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου, ευελπιστεί σε μια άψογη συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ του Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Λακωνίας και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης της Π.Ε. Λακωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου